Tuesday, November 23, 2010

23. november

23. november
Kihlveokontor:  1000 €  Börs: 10 000 €

Tänased panused.

LA Lakers - Chicago Bulls
Summa: keskmine (35 €)
Panus: Võistkonnad viskavad kahepeale rohkem kui 203,5 punkti 
Koef: 1.91
Kontor: bwin.com

Loomulikult võiks arvata, et väga tasuv on Lakersi võidupeale panna raha, et seda 1,2 kordselt suurendada. No ilmselgelt ongi Lakers suurfavoriit ja eriti koduväljakul. Aga ometi ma ei pannud seda panust. Miks? Esiteks sellepärast, et Chicago on ettearvamatu sats. Eriti praegu, kui nad on viimasest 6st mängust saanud 5 võitu.
Valisin selle panuse seetõttu, et kõik märgid näitavad, et läheb tempokaks mänguks, kus tehakse väga palju viskeid. Loomulikult oleneb palju ka visketabavusest aga võistkonnad, kelle parimaks kaitseks on rünnak üldjuhul viskavad hästi. Lakers on sel aastal 14st kohtumisest 13s visanud rohkem kui 100 punkti. Lakersi vastased on seda suutnud 8 korral. Chicago on visanud üle 100 punkti 11st mängust 6 korral.
Lisaks sellele on Lakersi keskmine skoor mängus 112,5 punkti ja Chicagol 101,5 punkti.
Mõlemad tiimid on parima 10 seas nii üldises visketabavuses, kui ka kolmepunkti visete tabavuselt. Ilmselt ajab Derrick Rose Chicago mängu nii kiireks ja ründavaks, et Lakers peab võitmiseks viskama väga palju punkte. Aga viimastes kodumängudes on visatud 112, 107, 124, 108, 121, 99, 116, 117 punkti.

Minu soovitus on panustada keskmiselt või suurelt.

New Orleans Saints @ Dallas Cowboys

Summa: väike - keskmine (30 €)
Panus: Dallas Cowboys võidab
Koef: 2.77

Kontor: triobet.com

Ameerika jalgpallis võib alati kõike juhtuda ja üldjuhul juhtub ka. Sedakorda siiski valisin endale suhteliselt riskantse mängu NFList aga ma usun, et ma ei teinud valet otsust. Miks ma panustan Dallase peale? 

Esiteks sellepärast, et Dallas mängib kodus. NFLis on koduväljaku eelis päris oluline argument, kuigi ei garanteeri võitu. Ometi on mõningaid eelduseid Dallasel selleks. Saints on selle paari suurfavoriit, omades 7-3 võitude ja kaotuste suhet. Dallasel on see 3-7. Saints on võitnud viimased kolm mängu ja nende punktidevahe on +65... lisaks sellele on tegu valitseva meistriga ja nende mängujuht Drew Breese on kindlasi üks parimaid liigas. Dallase punktidevahe -42 ei tõota head.

Ometi on Dallas viimased kaks mängu võitnud ja liigaseisult 1-7 treenerit vahetanud punt on justkui ümber sündinud. Neil on kaks head mängujuhti ja pole vahet, kas mängib Romo või Kitna. Neil on Felix Jones ja Miles Austin, kes on ühed parimad rünnakufaasis mängijad liigas. Viimases kahes mängus on Dallase skoor olnud +28 ja alistati võõrsil ka NY Giants

Soovitan panustada vähe või keskmiselt Dallas Cowboysi peale


Londoni Chelsea - Zilina
Summa: suur (75 €)
Panus: Londoni Chelsea võidab poolaja ja kogu mängu
Koef: 1.42
Kontor: triobet.com


Tänaõhtune jalgpalli Meistrite Liiga mäng, kus favoriiti aimata pole raske. Mäng toimub Londonis ja ma ei näe Chelsea võidus probleemi. Et koefitsenti suurendada panustan sellele, et Chelsea juhib pärast esimest poolaega ja võidab ka mängu. Omavahel on kohtutud läbi aegade kolm korda ja kõik korrad on Chelsea võitnud nii poolaja, kui mängu ja seda vähemalt kahe väravaga. Londoni klubi väravate vahe MLis on 12:2 ja Zilina oma 1:15 (viimane mäng kaotati kodus Marseille 0:7).
Chelsea on koduses liigas küll viimased voorud kehvasti mänginud aga Zilina võitmist see ei takista. Viimati võitis Chelsea neid võõrsil 4:1.

Soovitan panustada julgelt Chelsea edule poolajal ja üldvõidule


Muud panused:
TENNIS
Rafael Nadal - Roger Federer 
Summa: suur (50 €)
Panus: Nadal võidab vähemalt ühe seti
Koef: 1.17
Kontor: bwin.com

MEISTRITE LIIGA JALGPALL
Ajax Amsterdam - Real Madrid
Summa: keskmine (35 €)
Panus: Real Madrid võidab
Koef: 1.95
Kontor: bwin.com

NHL
Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers
Summa: keskmine (25 €)
Panus: Phoenix võidab
Koef: 1.45
Kontor: williamhill.com

KOKKU:  250 € mängus

No comments:

Post a Comment