Monday, November 29, 2010

täna tuleb

Panen posu ennustusi jälle... kombo ka

San Francisco 49ers @ Arizona Cardinals

Summa: 40 €
Panus: Cardinals võidab
Koef: 2,0
Kontor: bwin.com


Cardinals on kõige sitemini mängiv hea võistkond sel aastal. Pärast Kurt Warneri loobumist spordist pole neil korralikku QB-d ja see ongi nende peamine kaotuste põhjus. Samas pole ka 49ers hiilanud millegagi... mõlemal meeskonnal on võitude kaotuste suhe 3-7. Arizona on kodus 2-2 ja 49ers võõrsil 0-4... niivõrd võrdses matšis võidab kindlasti koduväljak.


Los Angeles Kings @ Anaheim Ducks

Summa: 40 €
Panus: Ducks võidab
Koef: 2,55
Kontor: bwin.com

Läbi aegade on mind kummitanud Anaheimi sündroom... see tähendab seda, et isegi kui "pardid" on kaotanud 15 mängu järjest, siis kui mina nende vastu raha panen nad võidavad. Isegi kui nad mängivad liiga liidri vastu olles eelneval õhtul kaotanud liiga peksupoistele kodus 0:8 võidavad nad risti vastu minu soovile. Et needus murda, tuleb needus murda. Seekord panen raha Ducksile ja murran sellega "partide vastasseisu needuse".

FC Barcelona vs Real Madrid


Summa: 30 €
Panus: viik
Koef: 3,7
Kontor: bwin.com


Viimaste aastate üks tulisemaid vastasseise maailma spordis, mis on võrreldav näiteks Lakers vs Celtics või Yankees vs Red Sox. Need on printsipiaalsed kohtumised ja enamasti need viiki ei jää, kuna üritatakse ikka iga hinna eest vastast maha suruda. Korvpallis ja pesapallis ei saagi viiki jääda. Külla aga jalgpallis. Barcelonal on maailma parimad mängijad, Realil on maailma parim treener. Mis juhtuma hakkab? Selge on see, et FCB on kodus ja favoriit ning pigem panna nende peale aga ma arvan, et tuleb suureskooriline viik... 2:2, 3:3, 4:4.


Kombo (35 €) on imelihtne seekord ja raha on vaata et käes.

Houston Rockets @ Dallas Mavericks
Panus: Dallas
Koef: 1,18

Milwaukee Bucks @ Utah Jazz
Panus: Utah
Koef: 1,3

Washington Wizards @ Miami Heat
Panus: Miami
Koef: 1,11 

No comments:

Post a Comment