Wednesday, November 24, 2010

24. november

Nii... aeg on uued panused teha, et täna kaotsiläinud raha natukene ajapikku tagasi võita. Seekord võtan jalgpallis vähe rahulikumalt, mis eile saatuslikuks sai ja garanteeris kaotuse.


FC Schalke 04 - Olympique Lyonnais

Summa: väike (20 €)
Panus: viik
Koef: 3.35
Kontor : bwin.com


Schalke 7 punkti Olympique 9 punkti... neile järgneb Benfica 6 punkti. Selge on see, et tegu on keerulise seisuga. Ilmselt Benfica täna võidab ja tõuseb 9 peale. See tähendab seda, et kui Schalke ja Olympique viigistavad on see tabeli tipp eriti terav (10,9,8) ja kõik jääb viimase vooru otsustada, kus Schalke ja Benfica omavahel piigid ristavad. Lyon ilmselt saab Tel-Aviviga kodus hakkama ja saab kindlalt edasi.
Sellises seisus nagu praegu on Schalkel iga hinna eest vaja võitu, et siis Benfica vastu võõrsil ka viigiga edasi saaks. Samas loodab Lyon kindlasti oma edasipääsu kindlustada. Millegipärast arvan, et mäng jääb viiki ja sisimas loodetakse, et Tel-Aviv näppab Benficalt punkte. 
Selles grupis on 8st mängust vaid ühes viik olnud. Tõenäosusteooria järgi on seekord mõlemas mängus viigid.




Miami Heat @ Orlando Magic
Summa: keskmine (40 €)
Panus: Miami võidab
Koef: 2.2
Kontor : betfair.com

Selle mängu koefitsentide leidmisega oli mul tõsiseid raskuseid. Mul on tunne, et triobet.com on selline kontor, kus pannakse koefitsendid täpselt teiste saitide järgi. Millepärast siis pidevalt on selline lugu, et kui mõnes suuremas kontoris ei saa mängu ennustada, siis kohe triobetis ka ei saa. Mis nii viga pidada kontorit, kui Sul ei ole isegi poisse, kes koefitsente arvutaks. Igatahes varsti nad sinna lehele tulevad aga mitte enne, kui williamhillis või bwinis. Ma tean, et see on tõsine matemaatika nende koefide arvutamine aga lihtsalt maha viksida teistelt ja siis o.o2 igast koefist veel maha võtta on ka natuke tobe.
Igatahes on see mäng Erik Spoelstra (Heati peatreener) jaoks otsustav. Kui see ka kaotatakse, siis istuvad suured mehed eesotsas Pat Rileyga maha ja mõtlevad, millisest aknast noor treener välja visata. Seega tagasiteed ei ole ja kui mehed tahavad oma treenerit säilitada, siis nad peavad võitma. Aga kas nad ikka tahavad säilitada? 
Kuigi Udonis Haslem on väljas ja Dwight Howard on laamendamistujus, ei saa Miami siin enam kaotust endale lubada, sest "code red", mis neil juba praegu võistkonnas valitseb muutuks siis suureks sõjaks Miami linna all. Ma usun, et seekord läheb neil õnneks.


ja lõpetuseks väike kombo NHLis ja NBAs

Summa 15 €
Koef kokku: 5.64
Kontor: williamhill.com

Calgary Flames @ New Jersey Devils
Panus: New Jersey võidab
Koef: 2.1

Columbus Blue Jackets @ New York Islanders 
Panus: Columbus võidab
Koef: 2.2


San Antonio Spurs @ Minnesota Timberwolves 
Panus: San Antonio võidab
Koef: 1.22

New Jersey ja Calgary on ühed nõrgimad võistkonnad praegu NHLis. NJ on eriti nõrgalt mänginud ja koguaeg spekuleeritakse, et millal nad tõusma hakkavad. Ma usun, et nüüd hakkab see tõus ka. Eelmine mäng võideti ja nüüd võetakse kodus otsa. Kõige riskantsem mäng kombos.

Columbus on parim võõrsil mängiv võistkond NHLis omades 7-1 võitude-kaotuste suhet. NY Islanders on juba mitu aastat olnud NHLi kõige nõrgem võistkond omades ka tänavu kõige väiksemat punktisaaki liigas. Viimasest kümnest mängust pole saadud ühtegi võitu.

San Antonio on praegu kuumim sats NBAs ja ma usun, et Minnesota vastu ei tule isegi võõrsil probleeme.

No comments:

Post a Comment